L'Ajuntament de Castelló d'Empúries ha concedit setze guardons en la cerimònia de reconeixement als mèrits esportius. S'ha premiat la trajectòria esportiva i social d'entitats i d'esportistes individuals.

Aquesta és la relació dels homenatjats:

Club Bàsquet Castelló durant aquests 10 anys al nostre poble.

Grup Windoor 4WD format per Àlex Gonzalez, Cesar Rico, Dani Gallego i Álvaro Valdés; i especialment per l'assoliment de la 5a posició del món al campionat de la Federació Aèria Internacional disputat a Montreal.

Xon's Rem Empuriabrava per haver aconseguit la tercera posició al campionat de Catalunya de Llagut celebrat a Cambrils aquest estiu.

Equip aleví B del Club Futbol Esplais, i especialment per l'assoliment del campionat aleví de segona divisió la temporada 2016 - 2017.

Equip pre-benjamí del Club Futbol Esplais, i especialment per l'assoliment del campionat de lliga comarcal la temporada 2016 - 2017.

Nina Font i Castells per la 1a posició en el campionat d'Europa de Twin-tipRace la temporada 2017.

Álex Gonzalez i Herrera per l'assoliment del campionat nacional de vol dinàmic.

César Rico i García per l'assoliment del campionat nacional de vol dinàmic.

Arseniy Pradkhan per l'assoliment del campionat nacional de flowrider.

Eric Izquierdo i Baas per l'assoliment del campionat de Catalunya de motocròs categoria MX1.

Siset Salleras Colls per l'assoliment del sotscampionat de Catalunya de snowboard categoria U13 de la Federació Catalana d'Esports d'Hivern la temporada 2016 - 2017.

Carla Escuder Sanmiquel per l'assoliment del campionat de Catalunya de judo en categoria benjamí competidor -30 kg la temporada 2017.

Noah Bos Pallarès per l'assoliment del sotscampionat de Catalunya de judo en categoria aleví -45 kg la temporada 2017.

Marcel Fopma i Batlle per haver assolit amb l'escola de bàsquet Girona Marc Gasol el campionat interterritorial de Catalunya júnior la temporada 2016 - 2017.

Àlex Blánquez i Ovelleiro per l'assoliment dels campionats del XV circuit juvenil del Club Tennis Llafranc 1r trimestre i 2n trimestre, sotscampió infantil del circuit juvenil d'estiu del Club Tennis l'Escala i sotscampió de la IV copa de fires del Club Tennis Alt Empordà.

Emma Feliu i Martín per l'assoliment de la 2a posició de la swim by sunset categoria femenina, la 3a posició a la travessia popular de Llançà categoria menors, la 2a posició de la swimfaster Llançà categoria infantil, la 3a posició de la swim Colera i la 1a posició categoria júnior femení de la Marnaton Cadaqués.