El sènior masculí de l'Escala, que juga a Primera Catalana, juga dissabte a la pista de les Franqueses (últim classificat amb cap victòria) a les 19.15 h per seguir amb la bona dinàmica aconseguida, gràcies a la victòria, la setmana passada a casa contra l'Arenys (67-65). Els d'Albert Clopés es troben a la zona mitja de la classificació, però saben que una victòria els donaria un coixí encara més important, una jornada abans de rebre la Bisbal en el derbi gironí el dia de la presentació oficial dels equips del club.

El Vilafant, per la seva banda, juga a la pista del Malgrat, diumenge a les 17.45 hores, un rival de la mitja taula de Segona Catalana. Els de Bru Rovira venen de guanyar a la segona pròrroga a casa contra el Blanes (81-77) la setmana passada, fet que els ha de donar una empenta anímica per seguir en la pugna dels llocs capdavanters, que ara els tenen a només una victòria.

El sènior femení taronja, finalment, rep el Sant Hilari, penúltim classificat de Segona Catalana femenina. Les de Jordi Mallorquí porten una ratxa molt bona que les ha col·locat en sisena posició, amb un partit encara per jugar. La cita és dissabte a 19.15 hores a Vilafant.