Partit vibrant en el que el Farners va aconseguir sumar per continuar líder en solitari. El Vic va sortit més endollat a les dues parts i va es avançar en el marcador. De mica en mica el Farners va entrar en el partit i primer Muniesa a la sortida d'un córner i després una rosca descomunal des del vèrtex esquerra de Toni Rosell, que va netejar les terenyines de l'escaire contrari de la poreteria de Reig, van donar l'empat definitiu als gironins.

El Banyoles va sumar un punt, amb regust a victòria. Els locals van sortir molt endollats i, quan millor estaven els banyolins, van arribar els gols vallesans. Quan semblava que els locals s'enfonsarien, Èric Gispert va retallar distàncies abans del descans. El gol va donar ales als banyolins i a la represa van portar la iniciativa. Els d'Adam Fontes van haver d'esperar fins al darrer minut per empatar gràcies a una rematada de Quimo a la sortida d'un córner.

llagostera b - júpiter

El Llagostera B va golejar el Júpiter (6-2). Els llagosterencs van fer la feina en els primers 45 minuts de partit, on van anar al descans golejant 5-0. Els locals van ser superiors i van estar molt encertats de cara a porta. Llavaria només recollia l'esfèrica del fons de la xarxa. A la segona part, el Llagostera B va aixecar el peu.