El Quart va guanyar a casa davant el Castelldefels per dotze punts de diferència (88-76). La primera meitat va ser molt igualada i els barcelonins van anar al descans amb un avantatge de quatre (35-39). En el tercer quart, els gironins van estar molt encertats i van realitzar 28 punts, acabant 63-54. En el darrer quart, la diferència en el marcador es va mantenir.

Derrota contundent del Salt davant el Valls (55-91). Els gironins no van tenir cap opció de plantar cara als tarragonins. En el primer quart, el Salt ja perdia de set (13-20). Les diferències van anar augmentant a mesura que van anar passant els minuts. A la mitja part, el Salt ja perdia per 27 a 45. A la represa, els gironins ho van intentar sense èxit.

El Bàsquet Girona va guanyar a la pista del Barberà (73-81). A la primera meitat, els vallesans van arribar a guanyar de 10 (41-31). A la represa, els de Quim Costa van capgirar el marcador després de firmar uns grans tercer i últim quart.