12 de novembre de 2017
12.11.2017
40 Años
40 Años
Figueres

La marea rosa envaeix Figueres amb prop de 4.800 inscrites a la Cursa de la Dona

La segona edició d'aquesta prova benèfica, en contra del càncer del mama i organitzada pel Grup Iris, supera de llarg les expectatives inicials

12.11.2017 | 13:00
La marea rosa envaeix Figueres amb prop de 4.800 inscrites a la Cursa de la Dona

Un total de 4.715 inscrites han pres part, aquest diumenge al matí, a la segona edició de la Cursa de la Dona de Figueres. Organitzada pel Grup Iris, amb col·laboració de l'Ajuntament i el CA Figueres, ha superat de llarg les xifres de l'estrena, en què hi van prendre part 3.315 participants.

Enguany, les impulsores de la prova també han tancat inscripcions abans d'hora davant l'allau de peticions. La Cursa de la Dona de Figueres tenia un recorregut de 5 km pel centre de la ciutat -amb sortida al carrer Nou i arribada a plaça Catalunya- que es podia fer corrent o caminant i tenia com a finalitat donar suport, a través del Grup Iris, a dones afectades pel càncer de mama. Els beneficis de l'edició del 2016, per exemple, van anar per l'Institut d'Investigació Biomèdica de Girona (donatiu de 6.000 euros) o per pagar diferents tractaments, teràpies, massatges, classes i tallers.

Tot i que no hi havia classificació ni xip que controlés el temps, la primera en arribar ha estat Sònia Bassas.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
Enllaços recomanats: Premis cinema