El sènior masculí de l'Escala vol trencar la mala ratxa de quatre derrotes consecutives. Juga a casa contra l'Arenys, que també ha pujat aquest any de Segona Catalana com els escalencs. Els d'Albert Clopés necessiten la victòria per sortir de la zona de descens i saben que una derrota els situaria encara pitjor. La cita és dissabte a les 18.15 hores contra un Arenys que porta les mateixes victòries (3) amb un partit menys.

El Vilafant, per la seva banda, que porta dues derrotes seguides, no vol veure com se li escapen les posicions cap davanteres de Segona Catalana. Juga dissabte contra el Blanes (17.45 h) que només té una derrota menys, a casa. Els vilafantencs, que són sisens, poden baixar fins la desena posició, en cas de perdre.

Finalment, el sènior femení taronja, que juga el segon any a Segona Catalana, vol consolidar-se en les places segures de la taula i mirar cap a les posicions capdavanteres. El seu partit és diumenge a le 9.15 hores contra un recent ascendit, el Vilablareix, que és tercer.