Quan el Girona C va començar a crear la plantilla hi havia la sensació que l'Escala, candidat a l'ascens també, podia aspirar com a màxim al segon lloc, que permet promocionar. Però la baixada dels gironins -dos punts dels últims nou- l'ha tret del lideratge i ara el Bescanó, del vilafantenc Pep Roca i del figuerenc Miquel Juan Xampi, és primer, amb només un punt de coixí amb l'Escala.

L'equip de Ricard Ferrer ha sobrepassat el Girona C i es manté com l'únic equip del grup imbatut després del triomf agònic (1-2) al camp del Can Gibert amb gols de Mussa Fatty i d'Argi.

Max Serra i Oscar Pereira, altes

D'altra banda, el Marca de l'Ham va cedir a casa davant el Camprodon (1-3) en el dia que debutava a la segona part el migcampista Max Serra, procedent de la Jonquera. Un altre equip que ha mogut fitxa és l'Agrupació Esportiva Roses amb el fitxatge del migcampista Oscar Pereira, procedent del club veí, el Base. L'ex del Girona juvenil es va estrenar amb un empat (2-2) al camp del Sant Jaume de Llierca. El duel va servir de retorn de l'entrenador Carlos Santiago en un camp, el del Sant Jaume, amb qui va viure l'ascens a Segona fa cinc mesos. En el proper partit, contra l'Abadessenc, els rosincs recuperaran Facu Gutiérrez, que ja ha complert els dos partits de sanció.