El Cabanes i el Navata, separats per només dos punts, han deixat clar després de dos mesos de competició que són els equips més fiables per ocupar les dues places d'ascens a Tercera Catalana. El cap de setmana passat, van allargar el seu estat de gràcia amb contundència a fora de casa: el conjunt de Fran Lara, reforçat amb l'exsiuranenc Mourad El Ghacham, va obtenir la novena victòria seguida al camp del cuer Sant Llorenç de la Muga (0-3) i els de Manel Cabezos van acabar superant un Fortià (1-5) que tenia l'absència per sanció del porter Boque. Ambdós equips es veuran les cares el diumenge dia 12 de novembre a Navata.

Amb l'esperança que frenin hi ha l'Armentera, el Siurana i el Palau-saverdera, que tot i patir alguna ensopegada no llancen ni molt menys la tovallola. Els de Carles Britos, clarament molt més potents quan disposen del davanter Víctor López, van guanyar un Base Roses B (1-2) que va alinear el porter del primer equip Pau ­Carrión. Per la seva part, els siuranencs, entrenats per Albert Sala, van golejar el Vila-sacra B (5-1) i els nois que dirigeix Youssef Samadi van imposar-se al Cadaqués (3-1) en el retrobament de Mohamed Boubnad -autor d'un doblet-, Redu El Asri i Youssef Chekrioui contra el seu exequip.

L'Espolla, que va golejar 0-5 al Llers, té l'ocasió d'enganxar-s'hi si és capaç de superar aquest dimecres (17 h) el Palau-saverdera en un duel entre aspirants.

D'altra banda, al grup 29, mentre espera col·loca gespa artificial en el camp de terra el Camallera de Xicu Ventalló és novè després de la dolorosa derrota davant l'Ídem de Salt (1-2), en un duel en què s'havien avançat abans del descans amb un gol en pròpia porteria. Millor li va en el Viladamat, quart classificat, a només dos punts de l'ascens a Tercera Catalana gràcies al triomf treballat a Albons (0-2) amb gols de Mawdo i Ousman.