El Club d'Escacs Alt Empordà va aconseguir, el cap de setmana anterior a La Pineda (Tarragona), aixecar un títol del Campionat de Catalunya d'Edats per equips per segon any consecutiu. Si ara fa un any a Lloret de Mar va ser el conjunt de categoria sub-10 qui va pujar en el lloc més alt del podi, aquesta vegada va ser el sub-12, amb dos jugadors que aconseguien repetir l'èxit. És el cas de David Acevedo i Juan Alber Garcia, que enguany van compartir el primer lloc amb Martí Insa, Blai Higueras i Dani Rebollo.

L'equip altempordanès va guanyar quatre partides i va empatar-ne dues i es va acabar imposant al Colon de Sabadell i el Sant Andreu. A més, Alber i Insa van obtenir la medalla de plata i or, respectivament, com a millor segon i tercer tauler sub-12.

Dirigits per René i Julio Alonso

A terres tarragonines, l'Alt Empordà -dirigit pels Mestres Internacionals cubans René i Julio Alonso- també va ser present en sub-12 amb l'equip B -tretzè entre vint equips-, amb els següents escaquistes: Flavio Hervás, David Sanllehí, Judit Barat i Albert Sanllehí.

D'altra banda, en sub-8 el conjunt format per Arnau Vives, Aleix Cusí, Arnau Bech i Marc Güell va ser sisè, quedant a només dos punts del podi. En aquest sentit, Vives va obtenir la medalla de bronze com a millor primer tauler català.

Per la seva part, el sub-18 de l'Alt Empordà (Oriol Serra, David Núñez i Josep Maria Salleras) va acabar vuitè en un categoria dominada pel Peona i Peó.

El CE Figueres també participa en el català en categoria sub-12

En aquest campionat també hi va anar el CE Figueres, en sub-12, amb un equip format per Pep Roura, Lluís Compte, Pol Pujolar i Jokin Casado que va guanyar dos dels sis duels.