L'Escala continua imbatut i en tercer lloc, ara a només a dos punts del líder, després de golejar el Palafolls (4-1) i aprofitar l'ensopegada del Girona C a Tossa (1-1). Davant els maresmencs, els de Ricard Ferrer van firmar una primera part impecable, liderada per un Pol Compte que va anotar un trio de gols en nou minuts. L'ex del Figueres, Peralada i la Jonquera ja acumula set dianes i es col·loca com a pitxitxi. Abans, Xavi Mora havia inaugurat el marcador. Una altra de les notes positives per a l'Escala és que Sergi Ramírez i Adrià Serra ja han deixat enrere les seves lesions. En canvi, qui ja no jugarà més amb els blaugranes, enguany, és el defensa Dorian Lagos, juvenil el curs passat i que ha fitxat pel Sant Pere Pescador.

Per la seva part, el Marca de l'Ham va obtenir un empat a Porqueres (1-1). Davant un conjunt que també va quedar campió de Tercera el curs passat, els d'Edu Ortega s'havien avançat amb un matiner gol de cap de Toni Ruedas. A la represa, els del Pla de l'Estany, entrenats pel santperenc Àngel Roig, van establir la igualada. Davant les baixes, els figuerencs van recórrer als juvenils Miguel Claros i Uri Guerrero.

Mentrestant, el Roses ha caigut en descens després de patir la quarta derrota seguida davant el Can Gibert (0-2). El dia en què l'entitat de Mas Oliva presentava els seus equips, van cedir davant un rival que té el porter rosinc Tibu amb un gol a cada part. El proper partit serà especial per a l'entrenador del Roses Carlos Santiago, ja que visitarà el camp del Sant Jaume de Llierca, equip que va pujar fa quatre mesos a Segona Catalana a la promoció d'ascens.