La Reial Societat intentarà evitar que s'escapin més punts del seu estadi, en la visita de l'Espanyol aquest vespre a Anoeta, on els donostiarres tan sols han obtingut un punt en les tres últimes compareixences davant la seva afició. Dues derrotes amb golejada inclosa, contra el Reial Madrid i el València, més un sofert empat en el partit contra el Betis (4-4) és el balanç dels d'Eusebio en l'últim mes de competició a casa.

Els bascos, tot i això, arriben amb la moral alta, després d'aconseguir a la Lliga Europa una golejada davant del Vardar (0-6), la més gran de la història moderna blanc-i-blava com a visitant.

L'Espanyol acudeix al partit amb l'esperança de refer-se de l'empat de l'última jornada davant del Llevant. El conjunt català espera signar els tres punts a Anoeta, conscient del potencial de rival, però sense complexos. La intenció del tècnic Quique Sánchez Flores i dels seus jugadors és la d'anar a sumar la victòria davant un dels equips que més gols encaixa (17) i més en marca (19) de la competició.

Per aconseguir un triomf, l'entrenador recupera al migcampista Víctor Sánchez, que ja ha superat una lesió al bessó de la cama esquerra. El futbolista, que fins la seva malaltia era una peça important a l'onze inicial, podrà actuar tant en la medul·lar com en el carril dret de la defensa. D'altra banda, són baixa respecte a l'anterior convocatòria Javi López i Marc Navarro.