L'Escala, de Segona Catalana, es manté imbatut aquesta temporada i intentarà allargar la ratxa aquest diumenge (17 h) en el Nou Miramar davant el Palafolls. Els de Ricard Ferrer són tercers del grup i vénen d'igualar al camp del líder, el Girona C (0-0). Davant els maresmencs, els escalencs podran comptar amb Sergi Ramírez i Adrià Serra, que han deixat enrere les seves lesions.

D'altra banda, aquest diumenge (17.15 h) el Marca de l'Ham visitarà el Porqueres del santperenc Àngel Roig. Els figuerencs són setens del grup, vénen de perdre amb el Bescanó (0-1) i seguiran amb les baixes de Nene i Marcos Foraster.

Per la seva part els equips de l'Agrupació Esportiva Roses es presentaran aquest diumenge (16 h) a Mas Oliva abans del duel del primer equip, de Segona Catalana, davant el Can Gibert (18 h). El Roses compta amb una vintena d'equips base aquesta temporada en totes les categories. En el partit del primer equip Carlos Santiago tindrà la baixa segura de Facu Gutiérrez, que ha estat sancionat amb dos partits per l'expulsió a Palafolls.