El Sant Pere Pescador ja és a on volia estar, líder en solitari de Preferent femenina, després de golejar sense contemplacions el Tortosa Ebre (0-14) i rascar un empat al camp del Sant Andreu (2-2), un altre dels candidats a estar a dalt. En el doble compromís de la setmana passada les groc-i-negres es van mostrar fermes, ja que no van tenir cap problema a terres ebrenques i al Narcís Sala, davant un rival dur, van igualar un 2-0 en contra i amb Marina Barneda aturant un penal. "És una categoria molt competitiva, som líders, però no podem desviar-nos ni un mil·límetre per aconseguir l'objectiu", comentava Joan Pont, l'entrenador, en referència a aquest lideratge.

El Cabanes s'estrena a casa

D'altra banda, a Primera Catalana, i després de quatre derrotes inicials, d'entre les quals davant el Júpiter (4-5) el dijous passat en un duel pendent, el Cabanes va estrenar el caseller de punts. Les de Quim Cruset ho van fer per la porta gran amb una golejada (6-1) davant el Sant Feliu amb gols de Sumia, per partida doble, de Júlia Cortés, que està engegant una segona etapa a l'entitat, i de les joves Laia Buixó, Aina i Maria Nicolàs.

El Vila-sacra no juga contra el Porqueres per les baixes

El Vila-sacra va ajornar el duel a Porqueres per les baixes. Les de Miguel Pedreño es van desplaçar amb només sis jugadores, ja sigui perquè n'hi havia tres de lesionades o altres que treballaven.