L'Escala va impedir, diumenge passat a Vilablareix, que el Girona C s'escapés al capdavant de Segona després de rascar-hi un 0-0. Tot i cedir la segona posició al Bescanó, els blaugrana van mantenir a ratlla el filial blanc-i-vermell, que segueix a quatre punts de distància. El conjunt que entrena Ricard Ferrer va mostrar la seva millor versió defensiva, sobretot amb l'aportació de Nil, Fageda, Argi, Masjoan i Zou.

I és que al davant hi havia un Girona C que havia guanyat els sis partits de lliga i que comptava amb exescalencs com Sergi Murga -fitxatge frustrat a l'estiu-, Gerard Muñoz i Pau Ribas, a més d'altres homes contrastats com Toni Montero, Cristian Venzal, Carlos López, André Mabil o Jaume Duran.

"Hem fet un treball defensiu bo, a la segona part ens han apretat una mica més, però ni Ureña ni Montero han aturat molt. El Girona C és superior, però els hem pogut plantar cara", comentava Ferrer, l'entrenador escalenc.

L'Escala es manté imbatut aquesta temporada i intentarà allargar la imbatibilitat aquest diumenge (17 h) en el Nou Miramar davant el Palafolls.

Pep Roca impedeix puntuar a la Marca

D'altra banda, el Marca de l'Ham és setè de Segona Catalana, en l'any del debut, malgrat perdre davant el Bescanó el diumenge (0-1). El nou segon classificat del grup es va emportar els tres punts de Figueres gràcies a un gran gol de falta del vilafantenc Pep Roca en el minut 12. El conjunt d'Edu Ortega, amb les baixes conegudes per lesió de Nene i Marcos Foraster, havien iniciat el partit cinquens després de superar el Palafolls, el dijous en un duel ajornat, amb gols d'Alex Capel i Juanra Gabarri (2-0).

Aquest diumenge (17 h) el Marca de l'Ham visitarà el Porqueres del santperenc Àngel Roig.

Facu, baixa per rebre el Can Gibert

En canvi, al Roses li està costant més aquest inici ja que el dissabte va encadenar, al camp del Palafolls, penúltim, la tercera derrota seguida que el col·loca al límit del descens. Els de Carlos Santiago havien igualat l'1-0 de la mà d'Eric Valero, fitxat aquest estiu del Llançà, però van acabar rebent el 2-1 a la recta final d'un partit que van acabar amb deu homes per l'expulsió de Facu Gutiérrez. L'ex del Banyoles serà baixa segura per rebre aquest diumenge (18 h) el Can Gibert del porter rosinc Tibu.