El Peralada-Girona B ha perdut, aquest diumenge, a l'històric Rico Pérez d'Alacant contra l’Hèrcules (3-2) en un partit que s'havia avançat en el marcador i que ha cedit per un gol a sis minuts per acabar. Els nois d'Arnau Sala i Xavi Punsí, que tot i estar en descens portaven quatre partits sense perdre, han inaugurat el marcador amb un cop de cap de l'exmalagueny Joel Arimany després d'una centrada de Sergi Álamo. Era al minut 35, però els alacantins han capgirat l'electrònic abans del descans mitjançant Adrià Vilanova i Oscar Díaz.

A la represa, els altempordanesos han tornat a deixar les coses com estaven amb un cop de cap potent del central Bambo Diaby, que ja havia mullat a Sabadell, gràcies a una nova assistència d'Álamo. Quan el resultat enfilava cap al 2-2, Tarí, que acabava d'entrar, ha situat el 3-2 per l’Hèrcules en el minut 84.

El proper partit del Peralada-Girona B serà el diumenge que ve a casa (12 h) davant el Peña balear, amb qui està empatat a sis punts en el penúltim lloc.