Una bona part dels partits que es van suspendre el passat 1 d'octubre durant el referèndum de Catalunya s'han disputat aquest dijous, en el Dia de la Hispanitat.

A Primera Catalana, el Llagostera B, proper rival de la Jonquera, ha deixat escapar l'opció de ser líder després de ser golejat a casa per un altre filial, el del Sabadell (0-5).

A Segona Catalana, el Marca de l'Ham s'ha posat el dia amb una victòria davant el Palafolls (2-0) gràcies a un gol a cada part d'Alex Capel i Juanra Gabarri. Aquest duel s'havia posposat a la jornada 1 i la victòria permet als figuerencs pujar fins a la cinquena posició en el curs de l'estrena a la categoria.

A Tercera Catalana, el Borrassà ha deixat la cua de la classficació després de sumar la primera victòria contra el Begur (3-1), a qui cedeix el fanalet vermell, amb un trio de gols de Hossni Jelleun, fitxat fa poc del Base Roses.

Més moviment hi ha hagut a Quarta Catalana, on s'han jugat fins a vuit partits. En el grup 29, el Camallera ha acabat guardant l'1-0 contra l'Albons en un duel que s'havia suspès a la jornada 1 per la pluja quan faltava mitja hora per acabar. En aquesta lliga el Flaçà s'ha imposat a l'Ídem Salt (4-3), el Verges ha obtingut la victòria en el camp del Quart B (0-1) i el Sant Gregori B ha deixat sense puntuar el Medes l'Estartit (3-4).

En el grup 30 de Quarta, el Cabanes, líder, ha vist com bona part dels seus perseguidors no fallaven. El Navata manté el segon lloc després de superar el Siurana (0-1) amb un solitari gol d'Aitor Alsina i l'Armentera puja fins a la tercera posició després de golejar el Llers (2-5) amb un pòquer de Víctor López. En canvi, el Portbou s'ha deixat dos punts a casa contra el Vilafant (3-3). En enfrontaments de la zona mitjana, el Lladó s'ha desfet del Fortià (3-2) i el Cadaqués ha brindat el triomf a la seva afició davant el filial del Vila-sacra (4-3).

En noies, el Sant Pere Pescador ha acabat salvant un punt en el Narcís Sala després d'anar perdent 2-0 contra el Sant Andreu (2-2), equip que té just per sobre en el segon lloc de Preferent. A una categoria per sota, Primera Catalana, el Cabanes ha patit la quarta derrota davant el Júpiter (4-5).

PRIMERA CATALANA:

Llagostera B 0-5 Sabadell B

SEGONA CATALANA:

Marca de l'Ham 2-0 Palafolls

TERCERA CATALANA:

Borrassà 3-1 Begur

QUARTA CATALANA:

Camallera 1-0 Albons

Flaçà 4-3 Ídem Salt

Quart B 0-1 Verges

Medes l'Estartit 3-4 Sant Gregori B

Portbou 3-3 Vilafant

Siurana 0-1 Navata

Llers 2-5 L'Armentera

Lladó 3-2 Fortià

Cadaqués 4-3 Vila-sacra B

PREFERENT FEMENINA:

Sant Andreu 2-2 Sant Pere Pescador

Porqueres 5-2 Pontenc

Cerdanyola 7-0 Tortosa Ebre

PRIMERA CATALANA FEMENINA:

Cabanes 4-5 Júpiter

Santa Eugènia 4-4 Manlleu