El capità del Barcelona, Andrés Iniesta, ha assegurat ser la mateixa persona que va arribar a La Masia amb 12 anys amb la idea de triomfar en el conjunt blaugrana.

"Sóc el mateix de sempre. Em veig igual que quan vaig venir fa 21 anys. Recordo que, a la pista de l'escola, feia amb la pilota el que faig ara. La necessitat de créixer i millorar va fent que et superis, però l'essència del que és la meva persona no ha canviat", ha explicat en una entrevista a Barça TV.

El manxec, que va signar el passat 6 d'octubre un contracte vitalici amb el club català, s'ha convertit en un dels grans ídols del Camp Nou.

Preguntat per si de nen es veia amb opcions de fer-se un lloc en el Barcelona, Iniesta ha estat clar: "Sóc una persona molt d'idees fixes. Des del dia que vaig arribar aquí, la meva única missió era triomfar al Barça. Els inicis en el primer equip no van ser fàcils, però aquesta convicció i aquesta confiança van tenir la seva recompensa".

Ara, als 33 anys, Iniesta diu tenir davant seu el "repte" de "seguir mantenint la il·lusió d'entrenar i jugar i poder seguir gaudint jugant a futbol", cosa que assegura que segueix fent cada dia.