09 de octubre de 2017
09.10.2017
40 Años
40 Años
Futbolí

L'Open Bai de Feis de Roses celebra la dècada apujant els premis

Serà aquest dissabte al pavelló i està considerat com "un dels tres millors tornejos de Catalunya"

13.10.2017 | 12:04
L'Open Bai de Feis de Roses celebra la dècada apujant els premis

Aquest dissabte dia 14, a partir de les 10.30 h al pavelló poliesportiu de Roses, se celebrarà la desena edició de l'Open Bai de Feis de futbolí per parelles. "Si m'ho haguessin dit fa deu anys no m'ho hauria cregut", manifesta Álvaro Díaz, cap visible dels organitzadors. Aquest clàssic torneig rosinc mantindrà la filosofia de les darreres edicions, amb futbolins de la marca Presas Evo, i continuarà apujant els premis en metàl·lic. A més, per commemorar l'efemèride, els jugadors dels futbolins portaran els colors de l'Agrupació Esportiva Roses, un club "històric" de la vila, afegeix Díaz.

"Aquest, és un dels tres tornejos de futbolí més importants de Catalunya, els altres són a Sant Martí Sarroca i la Bisbal del Penedès (Alt i Baix Penedès)", subratlla el membre de l'associació cultural organitzadora.

Inscripcions de 15 a 20 euros

L'Open Bai de Feis tindrà tres categories absolutes mixtes, una de femenina i una altra d'infantil, amb nois i noies de fins a 16 anys. Es repartiran 40 trofeus i diners i el preu de les inscripcions per cada participant van dels 15 als 20 euros, segons si són de Roses o no. A cada jugador se li entregarà una samarreta i un entrepà de botifarra i beguda.

Presència del gallec Bustos

L'Open Bai de Fes augmenta el nombre de participants any rere any i el 2016 van tocar sostre amb la presència de 87 parelles vingudes d'arreu de Catalunya i de la resta de l'Estat espanyol. Seguint en aquesta línia, és prevista la presència, de nou, del gallec José Luis Bustos –organitzador de màster de diferents competicions. Els Futbolins Presas Evo que hi haurà a Roses "s'han modernitzat, les barres pesen una mica menys perquè són de fibra de carboni", conclou Díaz.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
Enllaços recomanats: Premis cinema