El Club Gimnàstica Rítmica Figueres, format per gimnastes del Gemma, competirà amb dos equips en el Campionat d'Espanya que se celebrarà a Alacant del 21 al 26 de novembre que ve. El club figuerenc va obtenir els bitllets en els Campionats de Catalunya Base de Conjunts que va acollir el diumenge passat en el poliesportiu municipal, amb la presència de 1.237 gimnastes procedents de la resta del país i d'Andorra. Aquesta, era la primera competició oficial del curs.

Per una part, el conjunt cadet de nivell 7, procedent de l'infantil, va obtenir la segona posició en l'exercici de cintes amb la participació de Júlia Parals, Núria Sanllehí, Judit Hornos, Marta Miró, Mar Díez i Maria Garcia.

D'altra banda, el conjunt aleví -també de nivell 7- va ser quart en l'exercici de cèrcols amb la presència d'Isona González, Carla Roura, Laia Gómez, Abril Cusí i Txell Farrer.

Una "sorpresa" per a Torrent

"Ha estat una gran sorpresa perquè els dos equips estrenaven categoria. Simplement esperàvem fer les coses el millor possible, quedar entre les quatre primeres ho vèiem difícil", confessa Gemma Torrent, la directora de l'entitat, que recorda que "era la primera vegada que optaven a una classificació per a un Campionat d'Espanya, ja que l'any passat participaven en un nivell inferior".

A més, el CGR Figueres també va acollir a casa el classificatori per a la Copa d'Espanya de nivell absolut, on l'infantil de nivell 8 va ser quart, una posició que en aquest cas no li va valdre per accedir a la fase final. L'altra competició que va organitzar el club figuerenc va ser la Copa Catalana de Tardor de nivells 4, 5 i 6, on el benjamí va ser cinquè i sisè, l'aleví segon i el júnior cinquè.