Cabanes i Navata, dos dels ­màxims favorits a l'ascens a Tercera Catalana no estan decepcionant en aquest inici de lliga de Quarta i han mostrat el potencial després d'un mes de competició. El grup és comandat pels cabanencs, que han sumat els 18 punts en joc després de desfer-se del Siurana (4-1) amb un pòquer de Txus Quintos. L'ex del Base Roses és un dels pocs jugadors que es va quedar al Cabanes després del descens i que s'ha acoblat de meravella al bloc del Garriguella, aterrat al camp dels potamolls després de retirar-se.

A només cinc punts hi ha el Navata de Manel Cabezos, que té un partit pendent i que va doblegar el Lladó, en el duel veïnal, amb un gol de Dani Invernizzi a la recta final després de jugar 55 minuts amb superioritat numèrica (2-1).

Per darrere hi ha tres equips més que també desconeixen la derrota i que volen treure el cap a dalt: el Palau-saverdera, que va golejar el cuer Sant Llorenç (7-2), el Portbou, que de la mà de Josico va remuntar al final contra el Cadaqués (3-2), i l'Armentera, que ha canviat els empats per victòries, com les del Selvatans (5-1). Entremig hi ha el Col·lectivitat Boliviana, que va provocar la tercera derrota seguida a un Llers que es despenja (3-2).

Reforços al Siurana i Base B

El mercat de Quarta Catalana es continua movent i Siurana i Base Roses B s'han reforçat recentment. Per una part, el conjunt d'Albert Sala ha fitxat Jordi Palagós, defensa del Navata que té passat a l'Esplais. D'altra banda, els de Baldiri Ricart han incorporat Òscar Arjona, jugador defensiu que prové del Bàscara i que al llarg de la seva trajectòria també ha jugat al Cabanes i l'Agullana.