La victòria de dissabte contra el Torrelavega en la primera eliminatòria de la Copa del Rei ha estimulat els ànims d'un Bordils que ara afrontarà tres partits seguits al Blanc-i-Verd. Els dos primers, corresponents a la Lliga de Divisió d'Honor Plata, contra rivals directes, l'Amenábar i el Ciudad Real, mentre que el tercer, una festa davant del Guadalajara de la Lliga Asobal en la segona ronda del torneig del ko.

L'equip de Sergi Catarain ha perdut els tres primers partits de lliga disputats. La Copa, contra un Torrelavega exigent, havia de servir com a punt d'inflexió i així va ser. La victòria ha arribat en un bon moment perquè ara el Bordils, després d'un calendari complicat amb sortides a Alacant i Pontevedra, i rebent el Sinfin a casa, s'enfrontarà a equips de la «seva» lliga. Dissabte a les 20.00 arribarà l'Amenábar, que és onzé amb 2 punts. I una setmana més tard arribarà el Ciudad Real, tretzè amb un sol punt, gràcies a l'empat assolit el cap de setmana passat contra el Sinfin.

Els gironins són ara mateix cuers, empatats amb el Madrid, l'altre equip de la categoria que encara no ha aconseguit puntuar. Però amb un calendari més favorable i el factor «Blanc-i-Verd» l'equip de Sergi Catarain pot fer un pas endavant a la classificació. Després dels duels contra Amenábar i Ciudad Real, quedarà el partit de Copa contra el Guadalajara. Està previst pel dimecres 18 d'octubre. Un equip Asobal al Bordils, una vegada més. Ocupa ara mateix la sisena posició de la màxima categoria, amb dos partits guanyats i dos de perduts. L'històric porter José Javier Hombrados, amb 44 anys, segueix en actiu després d'haver-ho guanyat tot amb equips com el Ciudad Real, l'Atlètic o el Portland San Antonio.