El sènior de l'Escala juga aquest diumenge a la pista del Palamós (17.45 h) per seguir amb la bona ratxa, ja que ha guanyat els dos últims enfrontaments, i són cinquens a la classificació de Primera Catalana amb només una derrota en els tres partits disputats fins ara. Els d'Albert Clopés es veuran les cares amb uns palamosins que encara no han guanyat cap partit en el seu tercer any a la categoria.

Per la seva banda, el sènior masculí del Vilafant, que ve de perdre contra el Quart la setmana passada a casa (69-72) juga, també diumenge, a la pista del Granollers 2 (19.30 h) que només ha guanyat un dels tres partits. Els de Bru Rovira debuten a Segona Catalana i, de moment, han tingut una bona carta de presentació que no volen embrutar.

Finalment, el sènior femení taronja, entrenat per Jordi Mallorquí, disputa tot just el segon partit de lliga, ja que va haver d'ajornar el primer i el de la setmana passada. Tot i això, tenen un ple de victòries que de ben segur voldran mantenir aquest dissabte a casa contra el Quart (19.15 h)