Ensopegada a casa del Figueres contra l'Europa (1-2), en un partit on els figuerencs es van avançar gràcies a la diana de Ferrón, a l'inici del segon temps, però van veure com el rival, amb un gol al minut 89, s'emportava els tres punts de Vilatenim en un partit molt igualat i amb ocasions a totes dues porteries.

Va ser el conjunt barceloní qui va portar el ritme del partit en els primers minuts del primer temps i David Jiménez, al minut 20, va tenir l'ocasió més clara, amb un xut que va sortir fregant el pal de la porteria defensada per Aroca. A la mitja hora de joc el partit va passar a ser dominat per la Unió i Ritxi va poder marcar però es va trobar amb una miraculosa intervenció del porter visitant.

Ja a la segona meitat, Ferrón inaugurava el marcador al minut 54 en una jugada clàssica del davanter gironí. Desmarcada en diagonal, excel·lent assistència de Maik Molist i Xavi Ferrón que definia per avançar el conjunt entrenat per Chicho.

L'Europa va fer aleshores un pas endavant i a vint minuts del final aconseguiria empatar. Era Raíllo qui, a plaer, rematava al fons de la xarxa una passada de la mort. Des d'alehsores i fins al final, els dos equips van buscar el gol de la victòria, amb arribades constants a totes dues porteries però, fins als últims instants, sense encert. Al minut 89, però, va arribar la desgràcia per als interessos dels alt-empordanesos. David Jiménez donava la victòria a l'Europa, davant un Figueres