La segona edició de la Cursa de la Dona Vila de Figueres tindrà lloc el diumenge dia 12 de novembre (10 h) i s'ha presentat aquest divendres a la tarda al Museu del Joguet de Catalunya amb la presència de Lídia Albert, presidenta del Grup Iris, l'alcaldessa Marta Felip i el regidor d'Esports Jordi Masquef.

Després de superar de llarg les expectatives de l'estrena, on hi va haver 3.315 inscrites, enguany els organitzadors -Grup Iris juntament amb l'Ajuntament de Figueres i Club Atletisme Figueres- s'ha posat com a sostre les 5.000 participants, que poden fer el recorregut corrent o caminant. I és que ara fa un any van haver de tancar inscripcions abans d'hora davant l'allau i aquest cop no volen que els torni a passar el mateix.

El caràcter de la prova seguirà sent solidari, per una bona causa, la lluita en contra del càncer de mama. Mentrestant, el recorregut seguirà sent de 5 km, però tindrà un nou circuit, amb sortida des del carrer Nou, davant de la seu del Consell Comarcal de l'Alt Empordà, i arribada al carrer Rutlla, a la plaça Catalunya. Entremig, les corredores i caminadores passaran per la Rambla Nova, carrer Sant Pau, pujada del Castell, avinguda Marignane, carrer La Jonquera, plaça Ajuntament, i carrer Peralada, Ample i Monturiol, entre d'altres punts.

El donatiu d'inscripció per apuntar-se a la Cursa de la Dona de Figueres serà de 8 euros i ja es pot dur a terme a la botiga Valosport, a la Rambla, o al web www.grupiris.cat, on se'ls entregarà una samarreta que mantindrà el color rosa. Actualment hi ha un miler de participants inscrites quan encara queda un mes i mig per a celebrar-se.

Cada diumenge se seguiran realitzant entrenaments oberts

Qui vulgui preparar-se per a la Cursa de la Dona de Figueres (5 km) pot fer-ho de la mà dels organitzadors, que des del setembre preparen entrenaments oberts a tothom. La pròxima ronda serà aquest dissabte dia 30 i la resta ja seran cada diumenge -fins el 5 de novembre- a partir de les 9.30 h des del pàrquing de l'Esclat de la Ronda Sud. Les interessades podeu trucar al 633 05 57 57.