Avui es disputa tota la tercera jornada de Primera Catalana, on els cinc equips de la província tenen complicats partits per tirar endavant. El primer de jugar serà el Banyoles, que novament ho farà a casa (12 h), aquesta vegada contra el Castellar. Després de la prestigiosa victòria amb el Montanyesa, els d'Adam Fontes reben un altre recent ascendit, el Castellar, amb la intenció de sumar el segon triomf seguit i confirmar el bon inici en el seu retorn a la categoria. També a les 12 del migdia juga La Jonquera. Visiten el camp del Mollet amb ganes de refer-se de la derrota a l'últim moment de fa una setmana contra el Manlleu.

Precisament el conjunt manlleuenc serà el rival del Farners (17 h). Els colomencs arriben també amb molta confiança després de la contundent victòria contra el Júpiter (3-0), un altre dels equips que descendien la temporada passada de Tercera Divisió.

Vol fer el ple de victòries en aquestes primeres tres jornades el Llagostera B (17 h), que rep la visita al Municipal d'un Vic que suma dos empats a les dues primeres jornades. Per contra, el Lloret buscarà els primers punts de la temporada en el desplaçament al camp de l'exigent Manresa (18 h).