L'empresari Agustí Benedito, que lidera amb Lluís Geli la moció de censura contra la directiva del Barça que presideix Josep Maria Bartomeu, va anunciar ahir que ja ha arribat als 7.278 suports, un quaranta per cent de les 16.570 firmes que es necessiten per forçar la votació.

Abans i després del partit de dimarts passat contra el Juventus, 3.660 socis van signar a favor del vot de censura. A aquests suports cal sumar les 2.920 firmes obtingudes en el duel contra l'Espanyol i les 698 aconseguides en diferents carpes instal·lades per la ciutat.

Aquestes 7.278 firmes suposa el 40 per cent del total i la prospecció realitzada és aconseguir unes 400 firmes diàries per aconseguir el 2 d'octubre el total necessari.

«Divendres esperem tenir cinquanta punts de recollida més i la maquinària ja al límit», va dir Benedito, qui preveu aconseguir de 18.000 a 20.000 firmes en els dinou dies que resten. No obstant això, la data límit de la recollida és el cavall de la batalla que dirimeixen Benedito i la junta directiva, que considera que aquesta és el 27 de setembre i no el 2 d'octubre, emparant-se en un informe del Síndic del Soci i en el d'un bufet d'advocats.

«Van canviant de criteri amb el vot ja en marxa. Ahir (dimecres per al lector) es va produir una nova modificació i ara ens donen onze dies hàbils, així que només ens falten tres més. Si creuen que hi ha un marge d'interpretació, han d'adonar-se de la situació», va comentar Benedito.