L'Escala es va deixar els primers punts en l'estrena al Nou Miramar davant l'Aro (1-1). El conjunt que entrena Ricard Ferrer, que estrenava el càrrec després de penjar les botes, va jugar gairebé tota la segona meitat amb un home més i quan havia fet el més difícil, trencar el forrellat visitant, es va deixar igualar en el tram final.

Sense el lesionat Adrià Serra ni els sancionats Salam i Jose Flores, l'Escala va situar a les novetats de Gerard Fageda, Xavi Mora i Uri Macau a l'onze inicial. El duel ja no va començar bé per als blaugranes, ja que Sergi Ramírez va patir una fissura a la costella en el minut 17 que el mantindrà un mes de baixa.

Després del 0-0 inicial, en el minut 50 el porter visitant va ser expulsat per fer una falta a David Puig a fora de l'àrea. Després de diferents intents, Pol Compte va col·locar l'1-0 en el minut 79 de falta directa, però l'Aro va establir les taules en el 84' després d'aprofitar una errada defensiva. En l'afegit, Mora va veure com el defensa Pradas evitava el 2-1 des de la ratlla de gol.

L'Escala: Ureña, Pàmies, Fageda, Masjoan, Ramírez (Blanco, 17'), Mora, Pol Compte, Argi, Puig (Gasull, 82'),

Macau (Agustí, 68') i Àlex Fernández.

Aro: Costa, Alberto Ruiz, Pradas, Ruiz, Muñoz, Guerrero (Bonet, 53'), Ortigosa (Gómez, 53'), Massana, Guinó (Ait Ellah, 82'), Aguilar (Pons, 46') i Heredia (Rojas, 50').

Gols: 1-0, Pol Compte (79'); 1-1, Bonet (84').

Àrbitre: Blanco Critg. Targetes Grogues: Als visitants Heredia, Bonet, Ortigosa, Pradas i Guinó. Targetes vermelles: Directa al porter visitant Costa (50').

Remuntada del Roses a Caldes

L'estrena de Carlos Santiago a la banqueta del Roses, de Segona Catalana, va ser d'allò més profitosa, ja que els seus homes es van emportar la victòria a la recta final al camp del Caldes de Malavella (1-2). L'extècnic del Sant Jaume de Llierca va mantenir part del bloc del curs passat a l'onze inicial, amb les novetats de Jaume Sastre, Marc Llopis -que tornaven-, Toti Pujolar i Rubén Santiago. Els selvatans es van avançar en el minut 75, però la reacció del Roses va ser pletòrica, i dos jugadors que el curs passat eren juvenils van exercir de perfectes revulsius: l'experaladenc Juan David Pacheco i l'exfiguerenc Àlex Herrera van capgirar el marcador.

Caldes: Coronado, Pinto, Xicres, Gutiérrez, Fàbregas, Capellera, Ortiz, Sánchez (López, 46'), Arjona (Rafel, 54'), Mancheño (Zafra, 46') i Martínez (Pont, 76').

Roses: Sergio Feria, Pere Bel (Èric Valero, 78'), Ivu, Marc Vélez, Edu Sastre, Ed Latino (Àlex Herrera, 54'), Gianfranco Galli (Pacheco, 62'), Jaume Sastre, Toti Pujolar, Marc Llopis i Rubén Santiago.

Gols: 1-0, Nil Rafel (75'); 1-1, Juan David Pacheco (83'); 1-2, Àlex Herrera (87').

Àrbitre: Moré Pineda. Targetes grogues: Als locals Sánchez, Rafel i Coronado i als visitants Ed Latino, Jaume Sastre, Herrera i Pacheco.

El Marca de l'Ham posposa el duel amb el Palafolls per al 12 d'octubre

El Marca de l'Ham va acabar ajornant el partit davant el Palafolls pel dia 12 d'octubre. El conjunt maresmenc, que penjava d'un fil pocs dies abans d'iniciar la lliga, va confirmar que seguirà a Segona Catalana, però no va tenir temps de tramitar les fitxes federatives.

Primer derbi de la temporada entre el Roses i l'Escala

El camp de Mas Oliva viurà, aquest diumenge dia 10 (16 h), el primer duel altempordanès de Segona Catalana entre el Roses i l'Escala. El partit servirà de retorn per al defensa Gerard Fageda, fitxat pel club escalenc aquest estiu procedent del rosinc.