El seleccionador nacional, Sergio Scariolo, ha confirmat aquest dimarts la llista de dotze jugadors que participaran en el proper campionat Europeu, en la qual no figuren el aler gironí Xavi Rabaseda ni el pivot Sebas Saiz, els últims descartats pel tècnic després de l'entrenament realitzat a Màlaga.

Ricky Rubio, Sergio Rodríguez, Guillem Vives, Juan Carlos Navarro Fernando San Emeterio, Alex Abrines, Joan Sastre, Juancho Hernangómez, Pau Gasol, Marc Gasol, Willy Hernangómez i Pierre Oriola són els dotze escollits per Scariolo per viatjar aquesta tarda a Brussel·les i jugar-hi demà un partit de preparació.

Després de les baixes per lesió de Sergio Llull i Ilimane Diop, amb aquesta selecció Joan Sastre, Juancho Hernangómez i Pierre Oriola debutaran com a internacionals en un campionat oficial.

Abans de l'arrencada de l'Europeu de Turquia el pròxim 1 de setembre, Espanya jugarà dues últimes trobades de preparació, contra Bèlgica a Brussel·les i divendres vinent dia 25 contra Lituània a Vilnius.