El FC Barcelona ha arribat a un acord amb l'equip alemany Borussia Dortmund per fitxar Ousmane Dembélé i li pagarà 120 milions fixos de forma immediata i 30 més, depenent de resultats, per l'internacional francès, informa el diari "Bild".

Segons aquesta notícia, que no han confirmat encara les fonts oficials del FC Barcelona, els dos equips han arribat avui a un acord després d'una reunió a Muntanya Carlo.

Està previst que el president del Borussia Dortmund, Hans-Joachim Watzke, anunciï la transferència demà al migdia en una roda de premsa.

En cas de consumar-se la transacció tal com la relata "Bild", el Dortmund aconseguiria vendre Dembélé per deu vegades el que li va costar fa amb prou feines un any, quan l'hi va comprar al Stade Rennes per 15 milions (més 20 milions de clàusula de rescissió).

Seria la segona transferència més cara de la història després de la del brasiler Neymar (222 milions d'euros), a qui Dembélé substituirà al Barcelona.

D'aquesta manera es tancarien les dues setmanes de tensions entre l'internacional francès i el Dortmund, que van portar a una vaga del jugador i al fet que posteriorment el mateix fos suspès pel club alemany.