El FC Barcelona esperaa Neymar aquest dimecres a les 9.30 hores -CET- en la seva tornada als entrenaments a les ordres d'Ernesto Valverde després d'una jornada que ha acabat amb la publicació al Marroc d'unes paraules del president del PSG, Nàsser Al Khelaiffi, que fa dos dies va dir que el seu club "respecta els contractes".

Neymar té previst aterrar aquesta nit a Barcelona, l'equip tècnic l'espera demà a l'entrenament al costat de Ter Stegen i André Gomes, tot just finalitzades les seves vacances després de participar a la Copa Confederacions.

Mentrestant, i davant l'absència d'informació des del PSG, on el seu president no se sol prodigar en públic, ha agafat relleu una entrevista que va donar Al Khelaifi dissabte passat a la cadena marroquina de televisió Medi 1 al seu pas per Tànger (on el seu equip jugava un partit amb el Mònaco), i que només avui han estat fetes públiques per la cadena.

Interrogat insistentment pel "cas Neymar", Al Khelaifi es va mostrar molt prudent: "Nosaltres respectem els contractes signats per altres clubs amb els seus jugadors".

Va reconèixer que el brasiler "és una estrella mundial, i això ningú pot discutir-ho, però repeteixo: actualment ell és jugador del Barça". Fins i tot va dir que "no és el moment de respondre a la pregunta" sobre el possible fitxatge de Neymar pel seu club.

"Jo no vull tractar actualment aquest assumpte, prefereixo fer-ho en un altre moment; ja veurem, si Déu vol", va insistir de forma prudent.

Neymar viatja avui cap a Barcelona després d'una sèrie de compromisos publicitaris a la Xina, segons ha informat el brasiler en el seu compte d'Instagram durant una breu escala a Dubai.

El jugador del Barcelona va ser dilluns a Xangai després d'haver participat la setmana passada en una gira als Estats Units amb l'equip català.

Neymar va documentar a cada pas la seva escala a Dubai, en la qual estava acompanyat per un grup d'amics, a través de 19 publicacions a Instagram al llarg de tres hores.

El davanter va indicar a la xarxa social que el destí del seu vol era Espanya, minuts abans que s'enlairés un vol d'Emirates Airlines a Barcelona.

El brasiler no ha parlat públicament sobre les informacions publicades per nombrosos mitjans sobre el seu imminent fitxatge pel PSG, que suposaria el traspàs més car de la història (222 milions d'euros).

Segons la premsa francesa, el PSG vol fer una gran presentació de Neymar al centre de París, davant de la Torre Eiffel, i ja ha sol·licitat els permisos per portar a terme aquest acte.

La UEFA va anunciar aquest dilluns que encara que no rebi cap denúncia investigarà el traspàs del brasiler Neymar al club francès PSG, si finalment es concreta, per tenir la certesa "que es respecten les regles del joc net financer".