L'Espanyol s'enfrontarà aquest dimecres (19.00 hores) al Twente holandès, setè classificat en l'última temporada de l'Eredivisie, amb la intenció de consolidar el bon rendiment que està mostrant aquesta pretemporada, amb tres victòries i la porteria imbatuda.

L'equip català, que està concentrat a Alemanya, ha vençut aquest estiu el Jakarta indonesi, l'Olot i al Borussia Dortmund.

Contra el conjunt alemany, els de Quique Sánchez Flores van exhibir solidesa defensiva i agilitat en atac, segells de l'equip en la campanya 2016-17.

Els automatismes de la passada campanya encara són presents i el cos tècnic està satisfet amb el funcionament del bloc, encara que tant els entrenadors com els futbolistes assumeixen que no poden relaxar-se i tots aspiren a afinar conceptes i assolir el punt àlgid de forma abans de l'inici de Lliga, a falta d'un mes.

Quique Sánchez Flores ha mantingut pràcticament el mateix onze inicial en tots els assajos de la pretemporada, per la qual cosa demà tot apunta a que el preparador madrileny mantindrà aquesta dinàmica.

L'entrenador blanc-i-blau té el dubte d'Aarón en el lateral esquerre perquè pateix molèsties físiques.

El Twente, de la seva banda, ha signat una pretemporada una mica grisa sobre resultats. Els holandesos han jugat, fins ara, un total de cinc amistosos i només han guanyat un, contra el Stranraer, mentre que la resta han estat derrotes (Meppen, Everton i Bristol) i un empat (Hannover).