L'holandès Bauke Mollema va aconseguir avui el triomf en la quinzena etapa del Tour de França, mentre que el britànic Chris Froome va conservar el mallot groc i el colombià Nairo Quintana va perdre més de 10 minuts.

El ciclista del Sky va patir un problema mecànic en el mateix moment que l'equip AG2R del francès Romain Bardet, tercer de la general, havia accelerat el ritme, per la qual cosa va perdre fins a un minut amb el grup dels favorits.

Gràcies a l'ajuda de l'espanyol Mikel Nevi, però, en un primer moment, i de Mikel Landa posteriorment, que va esperar-lo des del grup de dalt, va aconseguir enllaçar amb el gran grup.

Tots els favorits van guanyar junts la línia de meta menys i novament Quintana.

L'irlandès Daniel Martin va atacar en el descens de l'últim port i va aconseguir una renda d'uns 12 segons que li van permetre arrabassar la cinquena plaça de la general a Landa.

Mollema, company d'equip d'Alberto Comptador, va culminar una llarga escapada en l'etapa entre Laissac i Le-Puy-en-Velay i va entrar en solitari en la meta, per davant d'un grup de quatre ciclistes encapçalats per l'italià Diego Ulissi.

Onzè l'any passat de la general i sisè en 2013, Mollema, de 30 anys, va aconseguir el seu millor triomf l'any que arribava com gregari de Contador.