El Club d'Esports Platja de Roses intentarà classificar-se, aquest cap de setmana dies 1 i 2 de juliol a Lloret de Mar, per a la fase final de la Lliga Nacional de futbol platja, que es disputarà el 23 de juliol a Cadis. El conjunt que entrena Nelson Rodríguez i Marcos Revidiego ja va fer els deures a la primera fase, disputada el cap de setmana anterior a Alacant, on va aconseguir els sis punts que necessitava com a mínim per a classificar-se per a la segona fase de Lloret. Per ser a terres gaditanes, el Roses Platja necessita quedar entre els quatre primers.

A la platja de San Juan, el Roses Platja es va imposar a l'Águilas (4-1) i al València (2-1), mentre que va perdre contra el Bala Azul (5-3) i el Llevant (1-6). L'equip rosinc compta amb els següents jugadors: Tibu, Àngel Laari, Dani O., Miguel Fuentes, Xavi Fages, Sergio Useros, Dani Haro, Jordi Taulera, Carlos Muñoz, Miquel Cantenys i Alessando Bosoni.

L'Escola, amb totes les categories

D'altra banda, l'Escola de futbol platja dels rosincs es posarà en marxa entre aquest juliol i agost amb equips en totes les categories, des de prebenjamins fins a sèniors, passant per juvenils, cadets, infantils, alevins i benjamins. "Després de tres anys hem aconseguit l'objectiu de tenir una escola amb totes les categories", comenta Dani Haro, màxim responsable del Platja de Roses.