El gironí Toti Bes (Club Trail Running Girona) va ser el vencedor de la Trail Ulldeter, segona prova de les MissionX3 que ara passa a encapçalar, en una nova cita del circuit de curses de muntanya organitzat per Klassmark que va reunir al voltant de 800 participants a Camprodon. La seva germana, Tina Bes, no va poder completar el doble dels Bes i va ser segona en categoria femenina per darrere de Mònica Comas (Apòstols de Bacus).

Des del primer instant, els favorits van situar-se al capdavant. Isaac Riera (Diedre), Ignasi Riuró (Esports Mavercik), Xavi Llamas (Sport HG) i Toti Bes (Club Trail Running Girona) agafaven el comandament de la cursa per no deixar-lo més. Van viatjar junts bona part de la prova, però a l'equador Bes va posar les seves cartes sobre la taula per sentenciar els seus rivals. El de Girona va incrementar l'avantatge quilòmetre a quilòmetre fins a la seva arribada a Camprodon. Cinc hores 44 minuts i 58 segons per sumar la seva tercera victòria de la Trail Ulldeter.