La Jonquera ha baixat definitivament a Primera Catalana després que el Peralada no hagi pogut ascendir a Segona Divisió B. Els descensos catalans de Segona B a Tercera Divisió de l'Hospitalet, Prat i Espanyol B han acabat condemnant els fronterers, que havien assolit la permanència en un primer moment com a 16ns. Si els peraladencs haguessin pujat haurien salvat els jonquerencs, que d'aquesta manera només han conviscut un any a Tercera Divisió. En efecte dominó, el Girona B ha baixat de Primera a Segona Catalana, el Cornellà del Terri del figuerenc Toni Soler de Segona a Tercera Catalana i el Sant Privat d'en Bas de Tercera a Quarta Catalana.

Quatre de cop de Vilatenim

L'activitat no s'havia aturat a la Jonquera, que havia contractat Miquel Àngel Muñoz com a nou entrenador en detriment d'Enzo Galli. La marxa d'Edu Vílchez a la Pobla de Mafumet va obligar els alberencs a buscar una alternativa, que han trobat en l'extècnic del Girona, Farners i Vilamalla.

A la gespa, els jonquerencs han aprofitat que el Figueres tenia 14 baixes per fitxar quatre futbolistes: els defenses Albert Genís i Ramon Masó, el migcampista Cristian Venzal i el davanter Javi Revert.