24 de juny de 2017
24.06.2017
Empuriabrava

Récord europeu a Empuriabrava

Després de 16 intents s'ha aconseguit completar amb èxit una formació de 43 paracaigudistes, batent l'anterior rècord de 21 saltadors aconseguit el 2015 aquí a Empuriabrava

24.06.2017 | 13:02
Nou récord europeu de paracaigudisme a Empuriabrava

Una selecció dels millors paracaigudistes europeus concentrats aquesta setmana a Skydive Empuriabrava, comptant amb l'organització i l'expertesa dels integrants de l'equip Fly Warriors, ha aconseguit establir un Nou Rècord Europeu de Paracaigudisme en la modalitat de Head Up.

Després de 16 intents s'ha aconseguit completar amb èxit una formació de 43 paracaigudistes, batent l'anterior rècord de 21 saltadors aconseguit el 2015 aquí a Empuriabrava. Tal i com ho estableix el reglament internacional, el nou Rècord ha estat validat pels jutges de la Federació Aeronàutica Internacional mitjançant la revisió de les imatges dels càmeres oficials de l'esdeveniment.

Aquest esdeveniment ha aplegat paracaigudistes, especialistes en la disciplina de Freefly, procedents de catorze països europeus: França, Alemanya, Espanya, Bèlgica, Holanda, El Regne Unit, Finlàndia, Rússia, Suïssa, Àustria, Itàlia, Polònia, Turquia, Ucraïna.

Per aconseguir el Rècord, s'ha utilitzat tota la flota d'avions de paracaigudisme d'Skydive Empuriabrava i s'ha saltat des d'una alçada de 17500 peus.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook