Almeria serà l'escenari, entre aquest divendres dia 23 i el diumenge dia 2 de juliol, del Campionat d'Espanya de tennis taula. A terres andaluses és prevista la participació d'una vintena de palistes de l'Alt Empordà, repartits entre el Tramuntana i CER l'Escala. Tots els jugadors hi prendran part en categoria individual i alguns es duplicaran o triplicaran en la modalitat de dobles i d'equips.

El club figuerenc tornarà a ser un dels conjunts que hi desembarcarà amb més jugadors, un total de 14, entre categoria absoluta i prebenjamina. Per la seva part, els escalencs deixaran de banda la Copa del Rei per centrar-se només en el Campionat d'Espanya, amb cinc jugadors d'entre juvenils, infantils i benjamins.

La representació alt-empordanesa serà completada pel figuerenc Sergi Grau, cedit del Tramuntana al Mataró aquesta temporada; de la palista d'Orriols Abril Vidal (ara el Vic, després del pas pel Bàscara) i del vilafantenc Adrià Pommier (Olot).

Títols passats en infantils i alevins

Cal destacar que en l'edició anterior de l'Estatal, celebrada a Blanes, Sergi Grau va quedar campió en categoria infantil, l'escalenc Iker González (CER l'Escala) en alevins i el duet format per Jana Riera i Clàudia Pérez, del Tramuntana, van vèncer en dobles.

Els convocats

Tramuntana

Jordi Saguer

Jaume Muntada

Sara Ballester

Clara-Jonia Olivera

Dani Mena

Stuart S. Thomson

Linda E. Thomson

Clàudia Pérez

Jana Riera

Raúl Mena

Mercè Puig

Biel Ros

Bernat Muntada

Èric Quadrado

CER l'Escala

Joan Masip

Iker González

Norbert Tauler

David Portell

Àlex Portell

Altres altempordanesos

S. Grau (Mataró-Tramuntana)

Abril Vidal (Vic-Bàscara)

Adrià Pommier (Olot)