El primer equip de l'Escala comptarà amb un autèntic reforç de luxe a l'eix de la defensa la propera temporada a Segona Catalana després de la contractació de Sergi Murga. L'actual jugador de la Jonquera va ser titular indiscutible amb els fronterers el curs passat a Tercera Divisió i, inclús, va anotar el gol que evitava el descens directe a Primera Catalana en l'últim minut de l'última jornada, al camp del Santfeliuenc (0-1). Murga s'ha mogut entre Tercera Divisió i Primera Catalana els últims anys amb el Figueres i el Peralada i és una assegurança al darrere.

Per contra, el davanter Èric Díaz finalment no vindrà tot i que ja havia estat presentat per l'Escala, procedent del Banyoles. El pròxim destí del jugador figuerenc serà el Besalú, de Tercera Catalana. Pel que fa al capítol de renovacions, Albert Argelés Argi ha estat el quinzè futbolista en signar la continuïtat.

FC L'Escala 2017/18

Entrenador: Ricard Ferrer (1a temporada)

Altes: Sergi Murga (la Jonquera), Uri Macau (Peralada juvenil), Gerard Fageda (Roses), Musa Fatty (Baix Ter juvenil) i Hamza Benmessaoud i Dorian Lagos (juvenil)

Baixes: Toni Ruedas (Marca de l'Ham), Àlex Darnés (Bosc de Tosca), Ricard Ferrer (entrenador l'Escala), Gerard Mas, Josep Molinas i Andreu Castanyer.

Segueixen: Argi, Àlex Fernández, Marc Gasull, Pol Compte, Gerard Muñoz, Salam, Joan Ureña, Joan Mill, David Puig, Sergi Ramírez, David Blanco, Agustí Garcia, Nil Pàmies, Alex Masjoan i Adrià Serra.