Els Premis Girona és Esport 2017 han reunit vuitanta candidatures, que optaran als nou premis diferents que atorga cada any un Jurat format per una trentena de persones, que es reuniran demà per fer una primera tria de la que en sortiran els tres finalistes de cada categoria.

Com ha estat habitual des de la primera edició, els Premis Girona és Esport reconeixen els millors esportistes absoluts i de promoció masculí i femení; el millor entrenador, l'equip i el club més destacats i el millor directiu, en tots els casos fent sempre referència als mèrits obtinguts dins la temporada que s'acabarà el 30 de juny.

Un cop el Jurat s'hagi reunit demà, es farà una segona votació per decidir els diferents guanyadors de cadascuna de les categories. Els esmentats guardonats rebran el premi en la gala que aquesta any es farà al Centre Cultural La Mercè de Girona, el divendres 30 a les vuit del vespre amb la presentació del periodista Francesc Sànchez Carcassés.

Les categories amb més candidatures aquest any són les de millor equip (16), Millor club (12), i les de promoció masculina i femenina, amb nou i deu optants en cadascuna d'elles. Cal recordar, que el Jurat també atorgarà com cada any el Premi Especial Girona és Esport - Diputació de Girona, a una persona, equip o entitat que s'hagi significat en favor de l'esport gironí. Per tercer any consecutiu, els Premis Girona és Esport també premiaran els esportistes, equips o clubs més destacats de cada comarca gironina.