Miquel Molina va aconseguir finalitzar la cursa de resistència per excel·lència, les 24 hores de LeMans i, a més, va fer-ho situant el seu bòlid, un Ferrari 488 GTE, en la cinquena posició de la seva categoria. El llorentenc, que ha estat incorporat a l'escuderia italiana per participar en els campionats de resistència, s'estrenava en aquesta mítica prova i feia equip amb l'italià Davide Rigon i el britànic Sam Bird.

El monoplaça de Molina va aconseguir finalitzar les 24 hores amb un total de 339 voltes, una menys que el guanyador de la categoria, la GTE Pro, l'Aston Martin pilotat per Turner, Adam i Serra.

La cursa la va aconseguir guanyar un Porsche 919, el pilotat per Bernhardt, Bamber i Hartley, que van aconseguir imposar-se als Toyota, que partien com a favorits per endur-se aquesta prova. Els guanyadors van completar un total de 367 voltes durant les 24 hores que dura la cursa.

Porsche ha aconseguit guanyar la seva segona cursa consecutiva, superant així Toyota, que semblava llançat cap a la consecució del seu primer títol de LeMans, amb la pole position i rècord de volta, però es va quedar sense opcions, en abandonar dos dels seus tres cotxes participants.