L'Espanya de Marta Xargay va aconseguir sumar la segona victòria en l'Europeu i aplanar el camí cap a quarts de final. Les rivals d'ahir, Ucraïna, van posar en dificultats les de Lucas Mondelo durant la primera part, però una bona reacció de les espanyoles van permetre'ls acabar el partit amb una victòria aclaparadora.

I això que el primer temps semblava posar-se de cara amb un ràpid 8-0 al marcador, pero després es va anar diluint el joc de les espanyoles i Ucraïna ho va aprofitar per manar en el partit, posant-se per davant durant gairebé tota la primera part.

Al tercer quart, però, la selecció espanyola va prémer l'accelerador i va posar els fonaments de la segona victòria en aquest Europeu. El joc es va basar en tres jugadores: Alba Torrens, com a màxima encistelladora amb 26 punts; Sancho Lyttle, omnipresent a la pintura, signant dobles dígits (16 punts i 18 rebots); i una Marta Xargay espectacular en el llançament exterior que, sortint des de la banqueta, va aportar dinou punts. El pas endavant donat durant aquest tercer quart va permetre les de Mondelo afrontar l'últim període del partit amb una renda de 12 punts al seu favor, però això no va ser impediment perquè seguissin jugant a un gran ritme per endur-se la victòria per 22 punts d'avantatge. La nova jugadora de l'Uni Girona, María Conde, no va jugar per unes molèsties a l'espatlla.