El Movistar Inter va tornar ahire la golejada al Barcelona Lassa (1-6) i va forçar el cinquè partit de la final de la lliga de futbol sala de Primera Divisió, que es jugarà el dilluns a Torrejón (21.30). El Barcelona, que fa dos dies va guanyar el tercer xoc per 6-1, tenia la primera pilota de partit davant el Movistar Inter. Oportunitat que els jugadors entrenats pel tècnic gironí, Andreu Plaza, van desaprofitar en caure pel mateix marcador al quart partit.

El partit va arribar al descans amb un lleuger avantatge pels madrilenys, però en el segon temps el Movistar Inter va ser molt superior als locals, que en cap moment van mostrar opcions de donar-li la volta al marcador.

Als tres minuts de la represa, Rafael va establir el 1-3 després d'un servei de banda ràpid que el va deixar sol davant Paco Sedano, al qual va batre amb un suau tir. Les coses encara empitjorarien per al Barcelona Lassa quan en el minut 31 va arribar el gol de Ricardinho en un servei de cantonada que l'internacional portuguès va rematar amb el pit (1-4). Andreu Plaza va arriscar posant a DyeGo com a porter-jugador a falta de 9.45 minuts. Una estratègia que no va canviar per res el rumb del partit. L'Inter va estar molt segur defensant en inferioritat. En els últims minuts el Movistar Inter va rematar la golejada.