L'empresari Agustí Benedito preveu que la moció de censura que podria presentar contra la junta directiva del FC Barcelona se celebrarà a l'agost, quan l'equip blaugrana jugarà el primer partit de Lliga al Camp Nou, a causa de la projecció de suports aconseguits fins ara (5.461). Fa una setmana, Benedito va iniciar una campanya per reunir adhesions de socis del Barcelona que estiguin interessats a impulsar una moció contra els actuals gestor. La seva idea és que quan arribi a les 10.000, que espera que siguin a final de juny, s'acostarà a les oficines del club per presentar oficialment la moció de censura.

En la seva compareixença davant els mitjans, Benedito s'ha mostrat sorprès pel nombre d'adhesions recollides fins avui, a més de criticar l'expresident Joan Laporta «d'estar aquesta setmana sense dir res, quan abans de començar a recollir adhesions va proclamar que donaria suport a qui presentés un vot de censura», va apuntar. Sobre el silenci de Laporta, l'impulsor del vot de censura va assenyalar: «M'ha sorprès la seva actitud. Abans que comencés a reunir suports, Laporta demanava que la junta dimitís. Ara s'ha quedat mut. Està atrapat en el laportisme».

Rosell no surt de la presó

D'altra banda, la Fiscalia de l'Audiència Nacional va negar-se a deixar en llibertat l'expresident Sandro Rosell, que s'enfronta a penes de 6 i 9 anys de presó i podria fugir a «un bon nombre» de països.