Per als joves Marcel Pons, Sergi Arboleas, Sergi Pascual i Marc Guinó, el final de temporada ha sigut excel·lent: han viscut una doble alegria. Primer perquè sota la batuta del nou tècnic del degà, Vicenç Fernández, han assolit amb el juvenil A l'ascens a Lliga Nacional; i pocs dies després el club els comunicava un altre ascens, el seu personal al primer equip de Tercera Divisió.

El migcampista de la Bisbal d'Empordà Marcel Pons explica que «quan vam acabar la temporada em van dir que passés per l'oficina perquè s'acabava l'etapa juvenil i en Gabi Gasca (coordinador) em va comunicar l'ascens». El bisbalenc, l'únic dels quatre que la temporada passada va disputar uns minuts a Tercera de la mà de Joan Mármol, diu que «estic molt content perquè significa fer un pas endavant en la meva carrera». Segons Marcel Pons, que té d'ídol l'exblaugrana Xavi Hernández, tornar a coincidir amb el mateix míster facilita les coses «perquè en Vicenç és un bon tècnic que ajuda molt al jugador».

El central Sergi Pascual, natural de Riells i Viabrea, explica que el dia que li van dir que el curs vinent serà jugador de Tercera Divisió, «vaig sentir molta alegria perquè és una oportunitat única que vull aprofitar al màxim». Per Pascual de 19 anys defensar l'escut del club més antic de Catalunya «és un orgull que em fa molt feliç». Amb passat al planter de l'Espanyol, el defensa assegura que «em fa molta il·lusió debutar a Tercera davant equips potents com el Vilafranca, Terrassa o l'Espanyol B».

Per la seva banda, Sergi Arboleas, de Sant Daniel, que pot actuar de pivot defensiu o central, explica que quan el Palamós li va dir que faria el salt al primer equip «vaig trucar a la meva mare perquè no tothom pot gaudir d'una oportunitat així «. Amb passat al planter del Girona, Arboleas davant el possible debut a Tercera diu que l'imposa «respecte». El seu ídol futbolístic era l'ex madridista Guti, «per com actuava dins el camp, a fora ja era una altra cosa», (riu), això, però, no significa que simpatitzi amb el Madrid perquè «sóc periquito».

Per últim, el gironí Marc Guinó, que com els tres companys viu el doble premi amb un somriure d'orella a orella, diu que està «molt content perquè és quelcom que busques des de fa temps i per això de seguida vaig trucar als pares per dir-los-ho». Pivot defensiu, té passat a la base del Quart.