El president del FC Barcelona, Josep Maria Bartomeu, va evitar ahir pronunciar-se sobre la renovació de Lionel Messi i simplement es va remetre a unes declaracions del jugador fa uns dies en les quals va dir que li agradaria retirar-se en el club català.

«Leo ho va explicar perfectament fa uns dies; que es vol retirar al Barça. Per tant, el que arribi, arribarà. Em remeto a les paraules de Leo», va assenyalar ahir.

La renovació de Lionel Messi segueix en espera de concretar-se, i a pesar que des de les parts no ha aparegut cap senyal que inviti a pensar que no s'hagi de produir, ni el jugador ni el Barcelona han enviat un missatge contundent sobre el fet que l'acord està tancat.

Lionel Messi conclourà el seu contracte amb el Barcelona el 30 de juny del 2018, i és la peça fonamental per a un equip que l'any que ve estrena tècnic, Ernesto Valverde, qui s'ha mostrat il·lusionat per dirigir l'astre argentí.

El president blaugrana va comparèixer ahir davant els mitjans a la sala de premsa del Camp Nou, on va parlar dels refugiats, al costat de Filippo Grandi, alt comissionat de les Nacions Unides per als refugiats.

Quan se'l va emplaçar a abordar assumptes esportius, Bartomeu es va limitar a recordar les paraules de Messi i davant la insistència dels informadors va recordar que la setmana que ve tornarà a comparèixer davant els mitjans per «parlar de futbol», en la que s'espera que sigui l'anual reunió amb els mitjans per tancar la temporada.