La selecció espanyola encara a Skopje el seu últim examen de la temporada, amb l'objectiu de mantenir la seva solidesa com a líder, abans d'iniciar el curs amb una «final» davant Itàlia. El perill és més gran en aquest moment si és possible, amb jugadors espanyols que ja han estat uns dies de vacances i d'altres que arriben amb el cansament de tota una temporada a les seves cames a una data incòmoda en el calendari FIFA.

Polèmiques amb declaracions entre clubs, xiulets a Gerard Piqué, futur de jugadors... es parla de tot menys d'un partit clau per al pròxim Mundial. Semblava que res afectava Piqué, però va tornar el rebuig d'aficionats espanyols expressat en xiulets a Múrcia.

Lopetegui recupera David De Gea per a la porteria i els madridistes Dani Carvajal i Sergio Ramos. Amb Andrés Iniesta amb lloc fix amb Lopetegui, Isco o Thiago és l'únic dubte per aclarir d'un onze amb trident ofensiu format per Vitolo, un jugador en estat de gràcia amb la selecció com David Silva i, en punta, Diego Costa.

Després de les vacances, el proper duel oficial de la selecció espanyola serà el que decidirà el liderat del seu grup, davant Itàlia a l'estadi Santiago Bernabéu. Per al partit d'avui a Macedònia hi ha sis jugadors amb el risc de sanció si reben una cartolina groga. Són Piqué, Sergio Ramos, Sergio Busquets, Thiago Alcántara, Vitolo i Diego Costa.