Cada temporada és un món. Una història diferent. I en aquesta, el Girona ha necessitat menys punts que d'altres vegades per complir, per fi, el somni de convertir-se en equip de Primera. S'ha tancat la lliga amb un 70 al caseller, la tercera millor puntuació de la història del club a la Segona Divisió A. L'objectiu de l'ascens, complert. També el de superar el tercer classificat; en aquest cas un Getafe que, amb 68, ha quedat per sota.

Un punt més es va sumar el curs 12/13, amb Joan Francesc Ferrer Rubi a la banqueta. Aquell any, els gironins baixaven el taló de la Lliga amb 71 punts amb un balanç de 21 victòries, 8 empats i 13 derrotes. Aquesta temporada no s'han guanyat tants partits (20), però se n'han perdut menys (12).

El rècord absolut, i difícil de superar, el va establir el Girona de Rubi fa dos anys. L'exercici 14/15 sempre serà recordat per no pujar tot i haver aconseguit 82 punts. En aquella ocasió, el bagatge va ser espectacular: 24 victòries, 10 empats (els mateixos que aquest any) i només 8 ensopegades.