09 de juny de 2017
09.06.2017

Quinze noves Medalles de l'Esport

?La Generalitat premiarà avui un grup de gironins per la seva contribució «anònima i desinteressada» a promoure l'esport

09.06.2017 | 06:30

Aquest vespre, el Pati de les Magnòlies, a la seu de la Generalitat a Girona, serà l'escenari d'una nova entrega de quinze Medalles de l'Esport que atorga com cada any la Representació Territorial de l'Esport de la Generalitat amb la col·laboració de la Diputació. Els guanyadors d'aquesta nova edició són Encarna Campos (Avinyonet de Puigventós/petanca), Narcís Caula (Girona/atletisme), Enric Colomer (Ripoll/excursionisme), Joaquim Falgàs (Flaçà/futbol), Jordi Fortià (Girona/ciclisme), Josep Maria Juanola (Castellfollit de la Roca/futbol i futbol sala), Peter Klaus Kosidlo (Platja d'Aro/Pesca i Tir Olímpic), Francesc Nadal (Cassà de la Selva/hoquei patins i dirigent esportiu), Francesc Xavier Oms (Blanes/ futbol, judo, vela i discapacitats intel·lectuals), Jordi Ors (Palamós/Futbol i Futbol Sala), Mariano Pérez (Girona/handbol), Pere Ribas (Girona/futbol), Jordi-Xavier Santaló (Girona/futbol i dirigent esportiu), Mateo Torrent (Salt/bàsquet i dirigent esportiu) i Dolors Xargay (Vullpellac/patinatge).

La Representació Territorial de l'Esport a Girona va decidir, l'any 1980, homenatjar totes aquelles persones que, d'una manera anònima i desinteressada, havien treballat o treballaven per l'esport en una iniciativa que s'ha convertit en els guardons més antics que es donen a Catalunya. Presidirà l'acte Gerard Figueras, secretari general de l'Esport, acompanyat de Josep Pujols, representant territorial de l'Esport a Girona. Durant les 36 edicions que s'han celebrat –i afegint-hi els premiats d'aquest any–, han rebut el guardó un total de 608 persones d'arreu de les comarques gironines i de diverses modalitats esportives. Els diferents clubs i federacions proposen els candidats i, després, una comissió decideix els premiats de de cada edició. L'edat mínima per rebre-la són els 60 anys.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
Enllaços recomanats: Premis cinema