Marc Bonaventura, davanter banyolí fitxat a mitjan temporada procedent de la Unió Esportiva Figueres, és el vuitè jugador que el Palamós renova de cares al curs vinent. Bonaventura ha marcat tres gols durant els mesos que ha jugat al club de la Costa Brava i per al tècnic Joan Mármol ha estat un home important. Ho justifica la seva participació en 18 dels 19 partits de la segona volta.

L'atacant s'uneix així a jugadors com Guillem Cornellà, Sergio García, Gerard Herrera, Biel Gasca, David Cano, Subirana i Jaume Duran, que aquests últims dies ja han confirmat la seva continuïtat al club empordanès.

D'altra banda, el nou tècnic del degà per al curs vinent, Vicenç Fernández, ha decidit premiar amb un salt al primer equip quatre joves valors del planter que aquesta temporada i sota les seves ordres han assolit un històric ascens a la Lliga Nacional. Es tracta del Sergi Pasqual, un central dretà, amb bon joc aeri i bona sortida de la pilota; el pivot defensiu Sergi Arboleas, esquerrà, amb un bon joc aeri i que també pot actuar de central; el pivot defensiu o interior Marc Guinó, qui destaca per la seva bona col·locació i visió de joc; i per últim, el migcampista ofensiu Marcel Pons, un futbolisa treballador, implicat, elèctric i l'únic dels quatre que ha debutat a Tercera Divisió (el curs 15/16, en la derrota a casa contra el Morell, just el dia que Mármol debutava a la banqueta).

Amb el davanter Marc Bonaventura confirmat i també els quatre joves procedents del Juvenil A, el Palamós de l'era Vicenç Fernández ja disposa d'un total de 12 efectius per al curs vinent, a l'espera de tancar la renovació d'algun jugador més i de lligar alguns fitxatges. L'objectiu, un cop més, serà aconseguir la permanència a la categoria.