El FC Barcelona va assegurar ahir que el contracte de patrocini signat per l'entitat amb Qatar Sports Investment (QSI) entre el 2010 i el 2016 va suposar uns ingressos de 171 milions d'euros i que «no va comportar cap cost d'intermediació». El club va sortir al pas d'una sèrie d'informacions, segons les quals la Guàrdia Civil sospita que Sandro Rosell, expresident del club, que es troba a la presó acusat de blanqueig de capitals, s'hauria lucrat també amb la publicitat de les samarretes delBarça.

El club, mitjançant un comunicat, va voler sortir al pas d'«algunes informacions, declaracions i opinions difoses als últims dies posant en dubte el rigor i bona gestió del contracte». «Òbviament el club té els corresponents justificants d'ingressos i el contracte no va comportar cap cost en concepte d'intermediació», assegura el club. El Barça va informarque el contracte ha estat «degudament auditat» les últimes sis temporades per la companyia Deloitte que «ha revisat tota la informació sobre l'activitat econòmica de l'entitat».

Per voluntat «expressa» de la directiva, ahir al migdia el club va lliurar una còpia del contracte i dels justificants d'ingressos a la Policia Judicial de Barcelona com a «mostra de transparència i col·laboració».